Vacature Exploitatiemedewerker

Wil jij ons helpen de wereld groener te maken? Haal jij bovendien energie uit het klant- en oplossingsgericht realiseren en beheren van diverse duurzame-energiesystemen? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Als exploitatiemedewerker maak je onderdeel uit van een team van betrokken en enthousiaste professionals dat zich dagelijks tot het uiterste inzet voor onze doelstellingen. Er is een hoge mate van zelfstandigheid, ervaring en deskundigheid aanwezig. Het team wordt geleid door de operationeel manager. Jij gaat intensief samenwerken met de exploitatiemanager aan wie je rapporteert.

Je bent continu bezig met de monitoring en het beheer van onze duurzame-energiesystemen en het bewaken van de betreffende financiële subsidiestromen. Dit kan gaan om systemen van Greenspread of van één van onze andere BV’s zelf, maar ook om systemen van opdrachtgevers. In dat laatste geval ondersteun je de opdrachtgever bij de exploitatie van het systeem.

Je zorgt ervoor dat je de bedrijfsvoering van de systemen volledig onder controle hebt. Je maakt hierbij gebruik van de aanwezige monitoring- en bewakingssystemen om snel storingen en uitval te achterhalen en verbetervoorstellen te doen. Tref je afwijkingen of uitval aan, dan pak je dit proactief op. Je stuurt indien nodig een installateur op pad of gaat zelf naar de locatie om het probleem op te lossen. Je rapporteert periodiek aan de exploitatiemanager over de projecten, waarin je aandacht geeft aan verschillende KPI’s (zoals de energetische prestaties) en je verwachtingen toelicht in termen van onderhoudskosten en (her)investeringen. Je bent daarbij voldoende technisch onderlegd om de werkzaamheden van monteurs op locatie te controleren. Tref je misstanden of verbeterpunten aan, dan spreek je de leveranciers/installateurs daar op aan. Samen zoek je naar een passende oplossing.

Tijdens de exploitatiefase houd je samen met de exploitatiemanager contact met de gebouw- en grondeigenaren. Je stelt zeker dat alles goed verloopt, dat eventuele problemen snel worden opgelost en de gebouw- of grondeigenaar tijdig wordt voorzien van alle relevante informatie. Bij Greenspread vinden we dat een heel belangrijke taak, vooral omdat we zeer gesteld zijn op een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.

Wat bied jij ons?

• Je hebt een technisch MBO-niveau 4 (bij voorkeur elektrotechniek en werktuigbouwkunde);
• Je hebt enige jaren (praktijk)ervaring met het onderhoud/beheer aan duurzame-energie-installaties (Affiniteit met ICT is een pre);
• Zelfstandig kunnen werken en een flexibele instelling m.b.t. de werktijden;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Woudenberg;
• Je voelt je verantwoordelijk voor de installaties;
• Je handelt proactief en bent van nature positief ingesteld;
• Je bent accuraat, stressbestendig en diplomatiek;
• Je bent in staat complete analyserapportages te produceren;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat kan je van ons verwachten?

• Bij aanvang een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract;
• Een fair en aantrekkelijk salaris;
• 30 vakantiedagen per kalenderjaar;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakcursussen en het behalen van certificering;
• Een inspirerende, motiverende en collegiale werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om mee te denken over de ontwikkeling van het bedrijf, je mening te delen met je collega’s en jezelf verder te ontwikkelen.
• De kans om samen met ons te werken aan een schonere en goedkopere energievoorziening voor de gebouwde omgeving.

Heb je interesse?

Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 31 mei naar hr@greenspread.nl, met “Sollicitatie Exploitatiemedewerker” als onderwerp.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Youri Metekohy via youri@greenspread.nl.

Wie zijn wij?

Renewable Capital is de groep waaronder zowel Greenspread, Greencrowd, CapitalLED als Evensnelladen vallen. Vanuit de verschillende bedrijven houden we ons bezig met het ontwikkelen, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten. Hierbij focussen wij ons op het snijvlak van productie, opslag en distributie van duurzame energie.

Met Greenspread zijn wij als ontwikkelaar en adviseur, sinds de oprichting in augustus 2010, actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. Met onze duurzame-energie-oplossingen dragen wij bij aan een efficiënte en robuuste energievoorziening. Dat is niet alleen beter voor nu, maar vooral ook voor onze volgende generaties. Dat is waar Greenspread voor staat en waar we ons elke dag weer volledig voor inzetten.

Met Stichting Greencrowd houden wij ons, sinds de oprichting in juni 2012, bezig met crowdfunden van duurzame-energie-projecten. Stichting Greencrowd heeft een ontheffing voor het bemiddelen in opeisbare gelden en staat ingeschreven in het register crowdfundingplatformen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor ons is crowdfunding een middel om mensen in de nabije omgeving van duurzame-energie-projecten mee te laten profiteren van het rendement van die projecten. De stichting heeft geen winstoogmerk en doet niet aan acquisitie.

Met Evensnelladen houden wij ons, sinds de oprichting in 2016, bezig met het investeren in en financieren van slimme, snelle laadpalen. Dit doen we zowel op verlengde private aansluitingen als in de openbare ruimte.

Met CapitalLED houden wij ons, sinds de oprichting in 2018, bezig met het investeren in en financieren van slimme en stuurbare ledverlichting.

Meer informatie over onze bedrijven vind je op:

www.greenspread.nl
www.greencrowd.nl
www.evensnelladen.nl
www. capitalLED.nl

-Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.-


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter