Vacature Developer

Ben jij een creatieve en oplossingsgerichte wereldverbeteraar die aardig kan programmeren? Dan hebben wij wellicht de baan die jou op het lijf is geschreven.

Wat ga je doen?

Gelet op de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een veelzijdige developer die ons kan ondersteunen in het realiseren van onze ambities. We verwachten van jou dat je de huidige websites onderhoudt. Daarnaast geef je vorm aan nieuwe initiatieven in het domein van duurzame energie.

Als developer ga je werken aan het verbeteren en onderhouden van ons crowdfundingsplatform Greencrowd. Dit geldt ook voor systemen die ondersteunend zijn voor de andere bedrijfsonderdelen van Renewable Capital. Zo ga je meehelpen met onder andere het visualiseren van de opbrengsten van zonnepanelen en het verbruik van laadpalen, maar ook het versnellen van het proces van subsidieaanvragen. Jouw inbreng is hierbij erg belangrijk, ook bij het aandragen van nieuwe ideeën.

Wat bied jij ons?

Qua technische vereisten denken wij aan het volgende:
• Aantoonbare ervaring met PHP;
• Ervaring met JavaScript/jQuery, MySQL, HTML5 en CSS3;
• Ervaring met CodeIgniterof andere PHP-frameworks is een pre;
• Ervaring met het onderhouden van Linux-servers is een pre;
• Wij vinden jouw persoonlijkheid belangrijker dan jouw ervaring. Je komt in een team van hoogopgeleide mensen te werken, allen met een passie voor duurzaamheid en/of crowdfunding. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en tegelijkertijd een teamspeler bent.

Wat kan je van ons verwachten?

• Bij aanvang een jaarcontract, dat bij goed functioneren zal worden omgezet in een vast contract;
• Een fair en aantrekkelijk salaris;
• 30 vakantiedagen per kalenderjaar;
• Een inspirerende, motiverende en collegiale werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om mee te denken over de ontwikkeling van het bedrijf, je mening te delen met je collega’s en jezelf verder te ontwikkelen.
• De kans om samen met ons te werken aan een schonere en goedkopere energievoorziening voor de gebouwde omgeving;
• Een spannende baan bij een snelgroeiend energiebedrijf dat echt verschil maakt op het gebied van duurzaamheid. Dit jaar gaan we ons opgesteld opwekvermogen verachtvoudigen en gaan we meer crowdfunden dan de vorige vijf jaar bij elkaar. Impact: dat willen we ook met onze eigen software. We willen direct kunnen inspelen op veranderingen in de markt, de software moet toegevoegde waarde hebben, klanten echt ontlasten én eenvoudig zijn in het gebruik.

Heb je interesse?

Mail je sollicitatiebrief en CV vóór 15 maart naar hr@greenspread.nl, met “Sollicitatie Developer” als onderwerp.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Victor v.d. Stoep via victor@greencrowd.nl of met Jan Willem Zwang via janwillem@greenspread.nl.

Wie zijn wij?

Renewable Capital is de groep waaronder zowel Greenspread, Greencrowd, CapitalLED als Evensnelladen vallen. Vanuit de verschillende bedrijven houden we ons bezig met het ontwikkelen, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten. Hierbij focussen wij ons op het snijvlak van productie, opslag en distributie van duurzame energie.

Met Greenspread zijn wij als ontwikkelaar en adviseur, sinds de oprichting in augustus 2010, actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. Met onze duurzame-energie-oplossingen dragen wij bij aan een efficiënte en robuuste energievoorziening. Dat is niet alleen beter voor nu, maar vooral ook voor onze volgende generaties. Dat is waar Greenspread voor staat en waar we ons elke dag weer volledig voor inzetten.

Met Stichting Greencrowd houden wij ons, sinds de oprichting in juni 2012, bezig met crowdfunden van duurzame-energie-projecten. Stichting Greencrowd heeft een ontheffing voor het bemiddelen in opeisbare gelden en staat ingeschreven in het register crowdfundingplatformen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor ons is crowdfunding een middel om mensen in de nabije omgeving van duurzame-energie-projecten mee te laten profiteren van het rendement van die projecten. De stichting heeft geen winstoogmerk en doet niet aan acquisitie.

Met Evensnelladen houden wij ons, sinds de oprichting in 2016, bezig met het investeren in en financieren van slimme, snelle laadpalen. Dit doen we zowel op verlengde private aansluitingen als in de openbare ruimte.

Met CapitalLED houden wij ons, sinds de oprichting in 2018, bezig met het investeren in en financieren van slimme en stuurbare ledverlichting.

Meer informatie over onze bedrijven vind je op:

www.greenspread.nl
www.greencrowd.nl
www.evensnelladen.nl
www. capitalLED.nl

-Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.-


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter