Vacature Developer

Ben jij een creatieve wereldverbeteraar die oplossingsgericht is en kun je aardig programmeren? Dan hebben wij wellicht de baan die jou op het lijf is geschreven.

Over ons

Renewable Capital is de groep waaronder zowel Greenspread, Greencrowd en Evensnelladen vallen. Vanuit de verschillende bedrijven houden we ons bezig met het ontwikkelen, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten. Hierbij focussen wij ons op het snijvlak van productie, opslag en distributie van duurzame energie.

Functie

Gelet op de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een developer die ons ondersteunt in het verder ontwikkelen en integreren van onze eigen software.
We maken gebruik van verschillende, specialistische softwarepakketten. Denk hierbij aan software voor de monitoring van onze zonne-energiesystemen, onze laadpalen of aan onze volledig zelf ontwikkelde crowdfundingssoftware.

Functieomschrijving:

Omdat we volledig transparant werken, willen wij onze klanten hetzelfde inzicht geven als wij zelf hebben. Omdat sommige pakketten dit zelf niet kunnen, willen we bijvoorbeeld dat jij de klantspecifieke data uit de systemen haalt en deze (bijvoorbeeld) via een webportal of een app inzichtelijk maakt voor de individuele klant. We hebben ook een zelfgebouwd systeem dat aan subsidie gelinkte processtappen en -stromen heeft geautomatiseerd (omdat de overheid dat zelf niet doet). Dit moet nog verder worden uitgewerkt zodat ’andere partijen in de sector hier ook mee kunnen gaan werken.

Functie-eisen:

Qua technische vereisten denken wij aan het volgende:

 • Aantoonbaar meerdere jaren ervaring met PHP;
 • Ervaring met JavaScript/jQuery, MySQL, HTML5 en CSS3;
 • Ervaring met CodeIgniter/ExpressionEngine is een pre;
 • Ervaring met Git is een pre;
 • Ervaring met Photoshop is een pre.

Wij vinden jouw persoonlijkheid belangrijker dan jouw ervaring. Je komt in een team van hoogopgeleide mensen te werken, allen met een passie voor duurzaamheid en/of crowdfunding. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en tegelijkertijd een teamspeler bent. Je moet dus zowel kunnen darten als kunnen tafelvoetballen, om het maar zo te zeggen.

Humor voert bij ons de boventoon. Deze is vaak scherp en daar moet je wel tegen kunnen.

Wat we je bieden

 • Bij aanvang een jaarcontract, wat bij goed functioneren zal worden omgezet in een vast contract.
 • Een fair en aantrekkelijk salaris, met de mogelijkheid tot het ontvangen van een bonus als doelstellingen gehaald worden.
 • 30 vakantiedagen per kalenderjaar.
 • Een inspirerende, motiverende en collegiale werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om mee te denken over de ontwikkeling van het bedrijf, je mening te delen met je collega’s en jezelf verder te ontwikkelen.
 • De kans om samen met ons te werken aan een schonere en goedkopere energievoorziening voor de gebouwde omgeving.
 • Een spannende baan bij een snelgroeiend energiebedrijf dat echt verschil maakt op het gebied van duurzaamheid. Dit jaar gaan we o.a. ons opgesteld opwekvermogen verachtvoudigen en gaan we meer crowdfunden dan de vorige vijf jaar bij elkaar. Impact: dat willen we ook met onze eigen software. We willen direct kunnen inspelen op veranderingen in de markt, de software moet toegevoegde waarde hebben, klanten echt ontlasten én eenvoudig zijn in het gebruik.

 

Uiteraard krijg je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief en CV naar HR@greenspread.nl, met “Sollicitatie Developer” als onderwerp.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jan Willem Zwang via janwillem@greenspread.nl.

 


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter