Sosha deelt haar ervaring met het Traineeprogramma van Greenspread

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik de vacature voor het traineeprogramma van Greenspread tegen. Ik was onmiddellijk nieuwsgierig naar het programma en het bedrijf.

Het Traineeshipprogramma bleek voor mij de ideale eerste stap op de arbeidsmarkt. De opzet van het programma biedt de kans om van verschillende processen, taken en functies binnen het bedrijf een duidelijk beeld te krijgen. Het programma is voor mij een unieke kans om het bedrijf binnen een jaar heel goed te leren kennen en de doelgroep te begrijpen. De tussentijdse evaluatiegesprekken zijn heel waardevol. Ik ontdek steeds beter wat ik leuk vind, waar mijn krachten liggen en op welke gebieden ik mij nog kan ontwikkelen.

In mijn eerste maanden ben ik vooral op pad met Jan Willem Zwang, oprichter van Greenspread. Tijdens deze periode zit ik met Jan Willem bij diverse klanten: van gemeenten tot sportverenigingen en van provincies tot banken. De verscheidenheid in klantenrelaties en de verschillende vraagstukken die we hier tegenkomen zijn heel leerzaam. Ik leer onze visie en werkwijze steeds beter begrijpen. Daarnaast begrijp ik de (duurzame) energiemarkt steeds beter door de verschillende kennissessies. Straks ga ik meelopen met Gerhard, onze Operationeel Directeur. Dan ga ik mee naar de duurzame-energie-projecten waar wij aan werken.

De organisatie Greenspread past goed bij mij. Bij Greenspread raak je niet verloren in een grote organisatie. We werken in een kleiner team en de communicatielijnen zijn daardoor kort. Stappen worden snel gemaakt en elke dag is weer anders. De diversiteit en flexibiliteit in het werk, de fijne werksfeer en de ontwikkelmogelijkheden zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter