Vacature Traineeprogramma Greenspread

Op: 29 april 2019
Door: Sosha Abspoel

0 reacties

Deel via

Vacature Traineeprogramma Greenspread

Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersbaan in een afwisselende en duurzame omgeving? Meld je dan aan voor het tweede traineeprogramma van Greenspread.

Hoe ziet het traineeprogramma eruit?

De eerste twaalf maanden maak je meteen deel uit van het Greenspread-team en rouleer je iedere drie maanden.

Als trainee ga je met onze directeur mee op pad naar potentiële en bestaande klanten. Hier leer je hoe salesgesprekken worden gevoerd en hoe duurzame-energie-projecten financieel gezien het beste gestructureerd worden. Daarnaast loop je mee met onze operationeel directeur. Je doet mee aan het door hem aangestuurde werkoverleg en kijkt mee met de werkverdeling en de planning. In deze periode ga je bovendien mee naar de duurzame-energie-projecten die wij ontwikkelen, realiseren en/of exploiteren.

Vervolgens draai je mee met onze ontwikkelaars. Je leert te werken met onze software en krijgt eigen opdrachten. Ontwikkelprojecten doorloop je van A tot en met Z en je onderhoudt zelf contacten met onze opdrachtgevers. Wanneer een project in exploitatie is, zijn wij verantwoordelijk voor de monitoring, het beheer en onderhoud van dat project. Voeren van goed exploitatiemanagement is cruciaal voor het energetisch en financieel rendement van projecten. Daarom loop je ook mee met onze exploitatiemanager.

Omdat de administratieve vastlegging en financiële voortgangsrapportage van cruciaal belang is, zul je gedurende het jaar ook regelmatig aanschuiven bij onze Finance Manager. Zij laat zien hoe de vastlegging is georganiseerd en hoe de rapportages tot stand komen. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in investeringen, rendementen en de verschillende financieringsvormen, maar ook in de werking van belastingregels, -maatregelen en verschillende subsidies.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je de unieke kans om binnen een jaar kennis te maken met alle aspecten van duurzame energie en energiebesparing. Je komt in contact met veel partijen, zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Belastingdienst, duurzame energiebedrijven, leveranciers van duurzame-energie-technieken, banken, provinciale fondsen én uiteraard onze klanten.

Onze directeur geeft cursussen voor Euroforum en deze mag jij ook volgen. Daarnaast krijg je via interne kennissessies, waarvoor je zelf ook onderwerpen mag aandragen, veel inzicht in specifieke onderwerpen binnen de duurzame energiemarkt. Voorbeelden hiervan zijn crowdfunding van duurzame-energie-projecten, drijvende zonneparken, nieuwe subsidieregelingen of het gasloos maken van bestaande utiliteitsbouw.

Het traineeprogramma start in september en duurt een jaar. De sollicitatiegesprekken zullen worden gepland in de maanden juni, juli en augustus. Trainees die het programma goed doorlopen en na het traineeship enthousiast zijn over een vervolg, kunnen in aanmerking komen voor een uitdagende baan met uitstekende doorgroeimogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden voor het traineeprogramma zijn marktconform. De arbeidsvoorwaarden voor een vaste baan zijn zelfs beter dan marktconform.

Hoe word je begeleid?

Tijdens het traineeprogramma word je intensief begeleid. Je mentor ondersteunt je ‘on the job’ en is verantwoordelijk voor je begeleiding en inzet en beoordeelt je functioneren. Onze HR-medewerker is je sparringpartner. Zij is betrokken bij je persoonlijke ontwikkeling, het traineeprogramma en is eindverantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van het traineeprogramma.

Heb je interesse?

Mail je motivatie en kopieën van je diploma(‘s) en cijferlijsten vóór 21 juni 2019 naar hr@greenspread.nl, met “Traineeprogramma Greenspread” als onderwerp.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Annemarie Zwang via hr@greenspread.nl.

Wie zijn wij?

Renewable Capital is de groep waaronder zowel Greenspread, Greencrowd, CapitalLED als Evensnelladen vallen. Vanuit de verschillende bedrijven houden we ons bezig met het ontwikkelen, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten. Hierbij focussen wij ons op het snijvlak van productie, opslag en distributie van duurzame energie.

Met Greenspread zijn wij als ontwikkelaar en adviseur, sinds de oprichting in augustus 2010, actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. Met onze duurzame-energie-oplossingen dragen wij bij aan een efficiënte en robuuste energievoorziening. Dat is niet alleen beter voor nu, maar vooral ook voor onze volgende generaties. Dat is waar Greenspread voor staat en waar we ons elke dag weer volledig voor inzetten.

Met Stichting Greencrowd houden wij ons, sinds de oprichting in juni 2012, bezig met crowdfunden van duurzame-energie-projecten. Stichting Greencrowd heeft een ontheffing voor het bemiddelen in opeisbare gelden en staat ingeschreven in het register crowdfundingplatformen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor ons is crowdfunding een middel om mensen in de nabije omgeving van duurzame-energie-projecten mee te laten profiteren van het rendement van die projecten. De stichting heeft geen winstoogmerk en doet niet aan acquisitie.

Met Evensnelladen houden wij ons, sinds de oprichting in 2016, bezig met het investeren in en financieren van slimme, snelle laadpalen. Dit doen we zowel op verlengde private aansluitingen als in de openbare ruimte.

Met CapitalLED houden wij ons, sinds de oprichting in 2018, bezig met het investeren in en financieren van slimme en stuurbare ledverlichting.

Meer informatie over onze bedrijven vind je op:

www.greenspread.nl

www.greencrowd.nl

www.evensnelladen.nl

www.capitalLED.nl

-Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.-


Plaats een reactie