Overname Greenspread Warmte

Op: 1 mei 2017
Door: greenspread

0 reacties

Deel via

Overname Greenspread Warmte

Eteck Energie Bedrijven heeft per 1 mei 2017 alle aandelen in Greenspread Warmte overgenomen van Greenspread Holding. Daarmee is Greenspread Warmte met ingang van 1 mei 2017 onderdeel uit gaan maken van de Eteck-groep. In Eteck heeft Greenspread een overnamepartner gevonden die zowel op financieel als operationeel vlak uitstekend in staat is de activiteiten van Greenspread Warmte voort te zetten, waarbij het belang van de klant centraal blijft staan.

Eteck is sinds 2000 actief en heeft haar focus volledig gericht op de levering van duurzame warmte en koude. Eteck beschikt over langjarige kennis van de techniek, juiste aandacht voor de klant en is uitgegroeid tot een grote speler in deze markt die meer dan 20.000 woningequivalenten van duurzame energie voorziet.

Als gevolg van deze overname veranderen de bedrijfsnaam en correspondentieadressen. Om zeker te stellen dat uw contact met Eteck na overnamedatum soepel en probleemloos zal verlopen, verwijzen wij u graag door naar de website van Eteck.


Plaats een reactie