Kerstactie 2017

Op: 22 december 2017
Door: sander

1 reactie

Deel via

Kerstactie 2017

Dit jaar geen Sinterklaasactie maar een kerstactie van Greenspread en dit keer één die in het teken staat van de nieuwe SDE+-regeling.

Zoals je wellicht hebt meegekregen, is de SDE+-regeling voor 2018 flink versoberd ten opzichte van de regelingen tot en met heden. Invoeden op het net wordt meer gestimuleerd dan gelijktijdige opwek en verbruik. Daarom vermoeden wij dat 2018 in het teken zal staan van grondgebonden en/of drijvende zonneparken. Dit zijn projecten waarvoor bijna altijd een omgevingsvergunning is vereist en het aanvragen van een omgevingsvergunning voor een zonnepark is tijdrovend en geen sinecure.

Greenspread heeft hier echter al veel ervaring mee, zoals met zonnepark Zeijen, de zonneparken in Heesch West, onze eigen zonnepark in Laarberg en uiteraard het drijvend zonnepark in Lingewaard.

De kerstactie 2017 is speciaal voor organisaties die een grondgebonden of drijvend zonnepark willen ontwikkelen en daarvoor (onder andere) een omgevingsvergunning nodig hebben om SDE+ aan te kunnen vragen.

Greenspread biedt hen aan om de omgevingsvergunning aan te vragen voor een sterk gereduceerd bedrag van 12.500,- exclusief BTW. De aanbieding geldt voor parken tot en met 5 MW en deze aanbieding is alleen geldig wanneer voor 31 december 2017 wordt gereageerd.

Mocht u nu een aanvraag willen doen voor een park dat groter is dan 5 MW, dan willen we hiervoor ook een speciale kerstaanbieding maken, maar daar moeten we dan wel even aan rekenen.


1 reactie

 1. Niels van de Beek says:

  Hallo,

  Goede actie!

  Wij hebben 2 projecten die in startfase zijn.
  Wellicht al bekend bij Jan-Willem en Gerhard.

  Mocht 1 van deze projecten echt actueel worden, dan hoop ik dat we van deze actie gebruik kunnen maken.
  Alvast bedankt en fijne feestdagen.

  Vriendelijke groeten,

  Niels van de Beek

Plaats een reactie