Greenspread opent vestiging in Groningen

Op: 4 januari 2018
Door: sander

0 reacties

Deel via

Greenspread opent vestiging in Groningen

Woudenberg, 3 januari 2018

Greenspread, het adviesbureau dat zich richt op het ontwikkelen en exploiteren van duurzame-energie-projecten, heeft deze week een vestiging in Groningen geopend. Vanuit de vestiging aan de Bovenstreek in Groningen gaat Greenspread de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe bedienen.

De nieuwe vestiging wordt bestierd door twee nieuwe, maar voor Greenspread reeds goed bekende, medewerkers: Norbert Buiter in de rol van projectontwikkelaar en Rogier Kaatee in de rol van projectengineer. Beide medewerkers zijn per 1 januari 2018 gestart bij Greenspread en zijn afkomstig van Grunneger Power, de lokale energiecoöperatie waarmee al jaren een goede verstandhouding en samenwerking bestaat.

Jan Willem Zwang, directeur Greenspread: “We hebben bewust voor Groningen als vestigingsplaats gekozen. Enerzijds gezien de goede relatie met zowel de provincie als de gemeente én met Grunneger Power en Noordelijk Lokaal Duurzaam en anderzijds gelet op het enorme potentieel aan duurzame-energie-projecten in het noorden. Hierbij komt dat we in de drie provincies al 26 zonne-energie-projecten en meerdere slimme, snelle laadpalen in exploitatie hebben en dat er momenteel verschillende advies- en ontwikkelopdrachten lopen voor zowel gemeenten, scholen, lokale energiecoöperaties en commerciële bedrijven. Een lokale, centrale vestiging reduceert onze reistijden en -afstanden waarmee we als bedrijf ook weer een deel van onze bedrijfsvoering verduurzamen.”

De Greenspread-vestiging is te vinden aan de Bovenstreek 9, 9731 DH te Groningen.


Plaats een reactie