Greenspread koopt patent voor het omzetten van negatieve energie in positieve energie

Op: 1 april 2014
Door: sander

0 reacties

Deel via

Greenspread koopt patent voor het omzetten van negatieve energie in positieve energie

Greenspread en Professor Sciocchezze van het prestigieuze Montmartre Institute de Technologie (MIT) hebben overeenstemming bereikt over de aankoop van het patent van Sciocchezze, waarmee Gamma-hersengolven (38 – 42 Hz) kunnen worden omgezet in bruikbare energie.

Gamma-hersengolven komen voor wanneer men in een verhoogde staat van bewustzijn en zeer alert functioneren verkeert. Gamma-hersengolven ontstaan bijvoorbeeld wanneer men zonder moeite topprestaties (peak performance) kan leveren door gelijktijdige integratie van binnenkomende processen uit verschillende gebieden van het brein (transcendent multi-focussed bewustzijn). Sciocchezze heeft ontdekt dat op momenten van vlagen van herkenning of tijdens hoog-niveau informatieprocessen kort de Gamma-status wordt bereikt. Volgens sommige onderzoekers bevindt de bron van de Gammagolven zich in het occipitale hersengebied, dat verantwoordelijk is voor visuele processen.

De afgelopen jaren hebben Sciocchezze en Greenspread nauw samengewerkt. De focus lag daarbij op het testen van een prototype waarmee de energie die vrijkomt van de Gamma-hersengolven kan worden omgezet in bruikbare elektriciteit.

Directeur Zwang van Greenspread: “We testen het prototype op verschillende personen op verschillende momenten van de dag in verschillende omstandigheden en op verschillende manieren. In de nacht van de gemeenteraadsverkiezingen hebben we ook gekeken hoe gereageerd werd op de diverse uitslagen. We bereikten een vermogenspiek toen Wilders zijn inmiddels befaamde vraag stelde. Dat was het moment waarop we de doorbraak realiseerden, waardoor we nu in staat zijn ‘gedachtenenergie’ op te slaan en toe te passen. Professor Sciocchezze is erin geslaagd negatieve gedachten om te zetten in positieve energie.”

Op de vraag waarom het zolang heeft geduurd om een werkend prototype te bouwen, antwoordde Zwang als volgt: “Wij realiseren oplossingen op het gebied van duurzame energie en geen uitdaging is ons te groot. Hier worden wij vrolijk van en dat geldt tevens voor onze klanten. Helaas is dit een verkeerde emotie om de Gamma-hersengolven te activeren. Nu we eindelijk weten welke emoties we moeten oproepen, heb ik zelf al 4,5 kWh kunnen opwekken door nog maar een keer het vorig jaar afgesloten Energieakkoord door te lezen.”

Greenspread verwacht nog zeker een jaar nodig te hebben om een commerciële versie op de markt te kunnen brengen. Zwang: “We proberen de Calimero (het model lijkt op een eierdop) het tweede kwartaal van 2015 in de schappen te hebben van grote retailers zoals de Media Markt en BOL.com.”

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Greenspread-directeur Jan Willem Zwang, via 085-4013470 of 06-52083046.


Plaats een reactie