Greenspread genomineerd voor Hart-Hoofdprijs

Op: 27 maart 2014
Door: sander

0 reacties

Deel via

Greenspread genomineerd voor Hart-Hoofdprijs

Greenspread maakt kans op de Hart-Hoofdprijs 2014 van Triodos Bank. Ondernemers die met hun hart én met hun hoofd een bijdrage leveren aan een duurzame wereld, maken kans op de prijs van tienduizend euro. Dit bedrag dient aantoonbaar en uitsluitend besteed te worden aan het verder ontwikkelen van de winnende onderneming. Naast Greenspread zijn nog acht andere duurzame ondernemingen genomineerd die door Triodos Bank worden gefinancierd.

Vanaf donderdag 27 maart kan eenieder zijn of haar digitale stem uitbrengen via deze website. Bezoekers kunnen hier filmpjes van alle genomineerden bekijken en kenbaar maken aan wie zij de Hart-Hoofdprijs gunnen.

Wie stemt, maakt kans op een luxe overnachting in het Ambassade Hotel te Amsterdam. De stemperiode loopt tot en met vrijdag 16 mei en de winnaar wordt op dinsdag 20 mei bekendgemaakt. De Hart-Hoofdprijs is een publieksprijs: de ondernemer met de meeste stemmen wint.

De Hart-Hoofdprijs 2013 werd uitgereikt aan Nukuhiva, een fairtrade-kledingzaak uit Amsterdam en Utrecht. De prijs is gebruikt voor het installeren van LED-verlichting in de winkel in Utrecht om de ruimte nog duurzamer te maken.


Plaats een reactie