Duurzaamheid vanuit de lucht

Op: 15 november 2013
Door: sander

0 reacties

Deel via

Duurzaamheid vanuit de lucht

Duurzame energie-productie-middelen hebben een stevige weerslag op de leefomgeving en energie wordt daardoor steeds meer een ruimtelijk vraagstuk. Toch worden duurzame-energie-systemen ook regelmatig buiten het directe blikveld van mensen ingepast; denk maar aan zonne-energie-systemen op hoge daken van gebouwen. Greenspread is de afgelopen jaren betrokken geweest bij de totstandkoming van een flink aantal van dit soort zonne-energie-systemen.

Tijdens een helikoptervlucht over Arnhem werd Greenspread in staat gesteld diverse van de door ons ontwikkelde zonne-energie-installaties te fotograferen. De resultaten zijn hieronder weergegeven. Te zien zijn achtereenvolgens de zonne-energie-systemen op het dak van Sporthal Elderveld, ziekenhuis Rijnstate, Vlotweg Verhuizingen BV en het Arnhemse Kenniscluster.

De helikoptervlucht vond plaats in kader van de gezamenlijke actie van Gemeente Arnhem, IPKW en Energy Business Park Arnhems Buiten. Deze partijen zijn de grondlegger van de actie “Locate your business in Arnhem”, om Arnhem als Energiestad buiten de regio bekender te maken.

Elderveld_InEnergie

Rijnstate_GreenSpread

Vlotweg_InEnergie

Kenniscluster_InEnergie


Plaats een reactie