Medewerker marketing en communicatie

Greenspread zoekt een medewerker marketing en communicatie.

Opleidingsniveau: HBO+
Locatie: Woudenberg

Wat houdt de functie in?
Als medewerker marketing en communicatie werk je mee aan de profilering van onze verschillende activiteiten, zoals Greenspread, Greencrowd, Evensnelladen en Onze Clubkracht. Je taken bestaan onder meer uit:

• Het vormgeven van de marketing- en communicatiestrategie en uitingen voor de diverse bedrijven.
• Het ontwikkelen van de verschillende websites en het up-to-date houden hiervan.
• Het werken aan de Google AdWords-campagnes (coördinatie, creatie en analyse resultaten).
• Het voeren van de in- en externe correspondentie, o.a. door het beheren van social-media-accounts.
• Het ondersteunen bij andere marketingactiviteiten, zoals events en beursbezoeken.

Wat vragen we van je?
• Je hebt kennis van de energiemarkt en ervaring bij een energiebedrijf.
• Je weet het verschil tussen kW en een kWh te duiden.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
• Je bent op zoek naar een doorgroeifunctie binnen een innovatieve en dynamische organisatie.
• Je bent creatief, spontaan en bereid de handen uit de mouwen te steken.
• Je hebt ervaring in het beheren van social-media-kanalen en kunt werken met Canva en Buffer.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende en zeer afwisselende baan voor minimaal 24 uur per week in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een marktconforme vergoeding bij en reiken wij alle middelen aan die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren. Binnen Greenspread krijg je alle ruimte jezelf te ontplooien. We verwachten dat jij hier zelf initiatief toe neemt.

Waar ga je werken?
Greenspread richt zich op het ontwikkelen en exploiteren van duurzame-energie-projecten en adviseert hier ook over. Wij willen lokale duurzame-energie-productie koppelen aan lokale afname en (deels) financieren met lokaal geld. Wij zijn onafhankelijk en werken in opdracht van de klant. Indien gewenst, investeren we met de klant of investeren wij voor de klant. Dit doen we uiteraard alleen in duurzame-energie-productie of in energiebesparingsmiddelen.

Greenspread werkt sinds de oprichting in 2010 veel voor gemeenten, waterschappen, ziekenhuizen, scholen, sportverenigingen en lokale energiecoöperaties. Sinds 2016 zijn we ook steeds meer actief voor commerciële bedrijven. Partijen als PON, Van der Valk, Wereldhave, Parenco en DB Schenker mogen we tot onze klanten rekenen.

Binnen Greenspread zijn we ervan overtuigd dat een volledig duurzaam energiesysteem mogelijk is. Daarom zetten wij in op duurzame-energie-productie, duurzame-energie-distributiesystemen, energieopslag en slimme aansturing hiervan (smartgrids).

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via de e-mail: HR@greenspread.nl of telefoonnummer: 085- 401 34 70. Wil je direct solliciteren, mail dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie naar HR@greenspread.nl.

Screeningbeleid
Greenspread screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Om je kennis en ervaring te toetsen, zal een aantal praktijkcases worden voorgelegd.

Interesse?
Mail je sollicitatiebrief en CV voor 1 oktober naar HR@greenspread.nl, met “Sollicitatie Medewerker marketing en communicatie” als onderwerp.


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter