Lokaal duurzaam ontwikkelen


Wanneer u duurzame energie wil gaan produceren, maar hier geen ervaring mee heeft, kunt u ons inschakelen als gedelegeerd ontwikkelaar. Vanuit deze rol dienen wij slechts één belang: dat van u, de opdrachtgever. Greenspread kan u volledig ontzorgen. Wij stellen de investeringsbegroting op, werken de business case helemaal uit en verzorgen de financiering. Indien nodig vragen wij de vergunningen en subsidies ook voor u aan.

Greenspread werkt volledig transparant. Wij vragen bij verschillende leveranciers offertes aan en koppelen indien gewenst alles terug naar de opdrachtgever, inclusief de onderbouwingen voor de door ons gemaakte keuzes.

Greenspread ontwikkelt al voor de Brabanthallen, de gemeente Zwolle en de gemeente Tilburg.

Greenspread gaat voor duurzame relaties en wil hier graag in investeren. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Wanneer wij voldoende vertrouwen hebben in de duurzaamheid van de business case en wij zelf de exploitatie voor u mogen verzorgen, zijn wij ook bereid om mee te investeren in het duurzame productiemiddel. Hiermee bent u niet alleen geborgd van continuïteit in de dienstverlening maar weet u ook zeker dat wij zullen sturen op duurzaam rendement.

 


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter