Lokaal duurzaam management


Greenspread kan u volledig ontzorgen op het gebied van de bedrijfsvoering van uw lokale, duurzame energiebedrijf. Niet alleen kunnen wij directie voor u voeren, wij kunnen u ook alle technische, operationele, financiële en communicatieve zaken uit handen nemen. Het gehele traject, van A tot Z.

U kunt hierbij denken aan zaken als contractonderhandelingen met belangrijke leveranciers, de in- of verkoop van uw energie, het opstellen van financiële maand- of kwartaalrapportages, cash flow prognoses, financieringsvraagstukken, investeringsbegrotingen en ga zo maar door. Wij kunnen echter ook de dagelijkse zaken verzorgen, zoals het verwerken en afhandelen van mail, post en telefoon of het monitoren van de energieprestaties van de duurzame productiemiddelen.

Greenspread voert al lokaal duurzaam management bij DEVO in Veenendaal, DEVA in Nieuwkoop en ADEM in Houten.

Greenspread gaat voor duurzame relaties en wil hier graag in investeren. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Wanneer wij voldoende vertrouwen hebben in de duurzaamheid van de business case en wij zelf management mogen voeren, zijn wij ook bereid om een aandeel te nemen in het lokale energiebedrijf. Hiermee bent u niet alleen geborgd van continuïteit in de dienstverlening maar weet u ook zeker dat wij zullen sturen op duurzaam rendement.


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter