Zonnepanelen op dak, water of grond

Greenspread ontzorgt: van advies tot en met de exploitatie van PV-systemen op dak, water of grond. Zonnepanelen leveren een significante bijdrage aan de energietransitie en verhogen de waarde van een pand. Met zonnepanelen verbetert u direct het energielabel en profiteert u structureel van een lagere energierekening.

Wij kijken per locatie naar de mogelijkheden van zonne-energie en nemen daarin ook de financiering mee. Wij zijn geen installateur of leverancier. Greenspread geeft dus onafhankelijk advies en begeleidt het volledige ontwikkeltraject van middelgrote en grote PV-systemen. Na oplevering nemen wij, indien gewenst, ook de verantwoordelijkheid van het beheer en onderhoud op ons.

ZonneHub

Heeft u een dak beschikbaar, maar bent u niet van plan zonnepanelen te plaatsen voor eigen gebruik? Via energiecoöperatie ZonneHub is het mogelijk uw dak beschikbaar te stellen voor omwonenden die graag gebruik willen maken van zonne-energie. Lees meer over de mogelijkheden op de website van ZonneHub

Subsidies voor zonne-energie

In Nederland is het mogelijk subsidies aan te vragen voor het produceren van hernieuwbare energie. Diverse regelingen (investeringssubsidies, exploitatiesubsidies, fiscale aftrekposten) zijn in het leven geroepen om de financiële haalbaarheid van zonne-energieprojecten te vergroten. Een voorbeeld hiervan is de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Advies nodig of benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze zonprojecten

Meer projecten staan op onze projectenpagina!

Zonnepark Laarberg
Zon op land
Zonnepark Laarberg in Groenlo
Zon op dak: PON in Leusden
Zon op dak
PON in Leusden
Drijvend Zonnepark Lingewaard
Zon op water
Drijvend Zonnepark Lingewaard