Ledverlichting voor sportaccommodaties, gemeenten en bedrijven

Het verlichten van gebouwen en buitenplaatsen kost zeer veel energie en dat merkt u ook in de portemonnee. Het mooie van ledverlichting is dat u er veel voor terugkrijgt: beter licht, een lagere energierekening en betere sfeer. Bovendien biedt led de mogelijkheid bepaalde elementen, zoals een tennisnet of fietspad, gericht en met extra sterkte te verlichten. Onze lichtinstallaties zijn altijd smart & connected met PerfectPlay voor efficiënte en zuinige toepassing. Hierdoor is het mogelijk alle systemen op afstand te monitoren en updaten.

Wilt u inzicht in de haalbaarheid van ledverlichting? Wij verzorgen een haalbaarheidsstudie, de financiering, een lichtplan, de montage en het onderhoud. Met ons label CapitalLED bieden wij financieringsmogelijkheden voor professionele verlichting in de vorm van operational lease, financiering met onderpand en crowdfunding. CapitalLED is een initiatief van Greenspread, Signify en haar gekwalificeerde installateurs. De samenwerking tussen Greenspread en Signify en haar installateurs maakt het mogelijk (als enige partij) 15 jaar garantie te bieden op de ledarmaturen, inclusief lichtgarantie.

Voor de financiering van ledverlichting hebben wij drie mogelijkheden.

Operational lease

CapitalLED investeert en blijft eigenaar van de ledverlichting. U betaalt een vast bedrag per maand gedurende de leaseperiode. De verantwoordelijkheid voor alle kosten tijdens het gebruik van de ledverlichting ligt bij CapitalLED. Na afloop verlengt u de leaseperiode, neemt u de armaturen over of laat u de armaturen door ons verwijderen.

Crowdfunding

Met crowdfunding profiteert de omgeving financieel mee van het project. Via Stichting Greencrowd is het mogelijk crowdfunders te mobiliseren voor de financiering. Stichting Greencrowd mag bemiddelen in leenovereenkomsten van ondernemingen via een regime van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Financiering met onderpand

Wanneer u kiest voor financiering met onderpand, bent u zelf direct eigenaar van de ledverlichting. Wij financieren de aanschaf voor u tegen vooraf overeengekomen voorwaarden. De ledverlichting fungeert als onderpand voor onze lening. Daarom bent u verplicht voor de duur van de financiering een onderhoudscontract af te sluiten. Dit moet worden gedaan bij de Signify-partner van wie u de ledverlichting heeft gekocht. Hierdoor weten wij zeker dat de ledverlichting aan onze garantievereisten voldoet

Greenspread organiseert via CaptitalLED de volledige voorbereiding en realisatie van het project.

Meer weten? Bezoek de website van CapitalLED.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ledverlichting op uw locatie?

Bekijk onze ledprojecten

Meer projecten staan op onze projectenpagina!

Sportpark AV Weert
Sportpark St.-Theunis, AV Weert
Kantoorpand Woudenberg
Kantoorpand, Woudenberg
HV Victoria Rotterdam
HV Victoria, Rotterdam