Snel en slim elektrisch laden

Via ons label Evensnelladen plaatsen wij laadpalen op openbare plekken en parkeerplaatsen bij panden en sportverenigingen. Auto’s met een snellaadoptie kunnen tot maximaal 22 kW snelladen bij onze laadpalen.  Evensnelladen kiest ervoor om niet alleen snel maar ook slim te laden. De elektriciteit waarmee de laadpunten laden, bestaat voor 100% uit zonnestroom afkomstig uit onze eigen zonneparken. Zo weet u zeker dat u duurzaam laadt.

Wanneer een gemeente laadpalen op strategische locaties in de openbare ruimte wil, plaatsen wij die kosteloos. Greenspread biedt organisaties die meer dan 50.000 kWh verbruiken en elektrische auto’s hebben ook kosteloos een slimme, snelle laadpaal aan op hun eigen terrein (een verlengde private aansluiting). Dit aanbod geldt niet alleen voor bedrijven maar ook voor de sportaccommodaties, scholen en zorginstellingen.

Interesse in een laadpaal? Wij zorgen voor een haalbaarheidsonderzoek, aanvraag voor de aansluiting en regelen de installatie en montage. Vervolgens verzorgen wij ook over de levensduur van de laadpaal het beheer, onderhoud en monitoring. Onze standaard laadpalen zijn wit, maar het is ook mogelijk de laadpalen in een specifieke kleur te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van uw huisstijl.

Interesse? Bezoek de website van Evensnelladen.

Benieuwd naar uw laadmogelijkheden?

Bekijk onze laadpalen

Bekijk waar al onze laadpunten staan op de website van Evensnelladen.

Laadpaal in de gemeente Woudenberg
Gemeente Wezep
Laadpaal in de gemeente Veenendaal
Gemeente Woudenberg
Evensnelladen Laadpaal in Harlingen
Gemeente Harlingen