Lease


Wel zonnepanelen, maar niet zelf investeren? Dat maakt Greenspread mogelijk via een lease. Wij betalen dan alle zonnepanelen en blijven 15 jaar lang eigenaar van de installatie. Sinds 2012 hebben wij op tientallen locaties zonnepanelen gefinancierd.

Op die manier delen we de opbrengsten en risico’s van het project, waarbij we dakeigenaren volledig ontzorgen. We verzorgen tijdens de leaseperiode namelijk ook de monitoring van de systeemprestaties en het beheer en onderhoud. Kortom: duurzaam zonder zorgen.

Hoe het werkt
U betaalt een vast bedrag per kwartaal voor de zonnepanelen. Dit bedrag verdient u terug vanuit de vermeden stroomlasten, omdat u minder stroom van het net afneemt. Veel van onze klanten realiseren zelfs een direct voordeel, zonder zelf te hoeven investeren. Of dit in de praktijk ook zo is, hangt af van de exacte business case (uw jaarverbruik, de stroomtarieven, een eventuele beschikking van de SDE+ et cetera).

solar

Na de lease dragen we het eigendom over en profiteert u nog minimaal 10 jaar (waarschijnlijk veel langer) van de voordelen van zonnepanelen.

Voor wie?
Voor daken van publieke gebouwen kunnen wij altijd een leasevoorstel maken. Ook bedrijfsdaken bieden vaak goede kansen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De voordelen op een rij

  • Geen investeringsdrempel
  • Gedeelde risico’s
  • Monitoring, beheer en onderhoud door een professionele partij
  • Uitsluitend installaties van hoge kwaliteit

Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter