Haalbaarheidsstudie


Wat zijn de kosten en opbrengsten van zonnepanelen op mijn dak? Op die vraag kan Greenspread antwoord geven via een haalbaarheidsstudie. We maken eerst een technisch ontwerp, dat duidelijk maakt hoeveel zonnestroom u kunt opwekken. Vervolgens werken we een op maat gemaakte business case uit, die u onder meer vertelt wat het projectrendement en de terugverdientijd van een eigen investering zouden zijn.

haalbaarheidsstudie

Hierbij spiegelen we u geen gouden bergen voor, maar baseren we ons op realistische variabelen vanuit onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling en realisatie van zon-PV-systemen. Een subsidie zoals de SDE+ kan onderdeel uitmaken van de geprojecteerde kasstromen. Deze vragen we desgewenst ook voor u aan.

Alles wat we van u nodig hebben in deze fase, is een recente jaarnota van uw energieleverancier en bouwkundige tekeningen van het dak in kwestie.

Wat Greenspread niet doet, is het doorrekenen van het draagvermogen van de daken waarop de panelen voorzien zijn. Hiervoor kunt u het beste de constructeur van het pand raadplegen.

Kosten
Wij kunnen een complete rapportage met uitwerking van de technische en financiële haalbaarheid van zonnepanelen uitwerken voor € 1.000,- exclusief BTW per locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter