Organisatie financiering

Introductie

Duurzaamheid staat gelijk aan investeren. Vaak is een forse voorfinanciering vereist voor duurzame projecten. Deze wordt in de loop der tijd terugverdiend doordat de energiekosten lager uitkomen. Het is de specialiteit van Greenspread financiering te verwerven voor rendabele duurzame projecten, óf om projecten rendabel te krijgen door de financiering doordacht te organiseren.

Offerte aanvragen
Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter

Plan van aanpak

De wijze waarop Greenspread de financiering organiseert, hangt in sterke mate samen met de business case die hoort bij het project. Greenspread kan (duurzame) banken benaderen voor vreemd vermogen en/of gelden vanuit relevante fondsen of subsidieregelingen verwerven. Greenspread houdt daarbij uiteraard rekening met mogelijke fiscale optimalisatieslagen die gemaakt kunnen worden.

Proces en vervolg

Het organiseren van financiering voor een duurzaam project is een proces waarvan de complexiteit uiteraard samenhangt met het berekende projectrendement en het benodigde investeringsbedrag. Gezien de ruime kennis en ervaring van Greenspread kunnen wij evenwel snel een uitspraak doen over de haalbaarheid van een financieringsopgave en de hoeveelheid tijd die moet worden besteed aan de organisatie van de financieringsoplossing.Ik wil graag meer informatie