Energievisie

Introductie

Een ontwikkelopgave is voor gemeenten een kans om duurzame ambities naar de praktijk te vertalen. De vraag welke technieken de juiste zijn om duurzame gebiedsontwikkeling te realiseren, kan Greenspread beantwoorden. Hierbij kijken wij niet alleen naar de technische haalbaarheid van duurzame opties, maar uitdrukkelijk ook naar het economische plaatje.

Offerte aanvragen
Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter

Plan van aanpak

Doorgaans maakt Greenspread eerst een analyse van de (te verwachten) energievraag op de locatie in kwestie. Aan de hand van dit energievraagprofiel en de kenmerken van de locatie wordt toegewerkt naar een uitspraak over zinvolle duurzame opties. Indien nodig en gewenst wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen de diverse energievragers in het plangebied.

Proces en vervolg

Afhankelijk van de beschikbaarheid van informatie over de locatie in kwestie kan Greenspread een energievisie opstellen in een periode van twee weken tot twee maanden. Uiteraard denkt Greenspread vervolgens graag mee over de mogelijkheden om de geïdentificeerde kansen om te zetten in concrete rendabele projecten.


Projecten


Ik wil graag meer informatie