Energieloket

Introductie

Het Energieloket is een digitaal platform waar inwoners en ondernemers objectieve informatie kunnen vinden over zowel energiebesparing als duurzame energie. Zij kunnen bovendien actualiteiten lezen over deze onderwerpen en desgewenst een telefonische helpdesk raadplegen. Belangrijk is dat het Energieloket ook het lokale aanbod aan duurzame oplossingen bijeenbrengt.

Offerte aanvragen
Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter

Plan van aanpak

In samenspraak met de opdrachtgever worden de contouren van het Energieloket uiteengezet. Greenspread vertaalt de wensen vervolgens in digitale oplossingen en richt de helpdesk in, waarmee zij met raad en daad klaarstaat voor de inwoners en ondernemers uit de betreffende gemeente.

Proces en vervolg

Het inrichten van een Energieloket kan binnen enkele weken gerealiseerd zijn. Het vervullen van de helpdeskfunctie en het actueel houden van de content zijn werkzaamheden die vervolgens voortdurend dienen te worden verricht. Ook kan Greenspread informatieavonden of evenementen op het gebied van duurzame energie organiseren. Hierover kan via het Energieloket worden gecommuniceerd.


Projecten


Ik wil graag meer informatie