Bijeenkomst 8 november 2016

Bedankt voor uw bezoek aan de Molen van Sloten op 8 november! We hebben deze avond ervaren als een erg leuke en interessante bijeenkomst, hopelijk u ook. Kent u huishoudens die eventueel ook interesse hebben? Deel onze poster voor de volgende bijeenkomst. Help ons aan die 50 huishoudens!

 

Informatie

In de powerpoint en de flyer van de bijeenkomst staat veel informatie over ons project die u mogelijk helpt bij het beantwoorden van vragen. Deze kunt u nog eens rustig terug kijken.

Vraag en antwoord

Tijdens de bijeenkomst hebben we veel zinvolle vragen gekregen. Veel van de vragen zijn reeds beantwoord in onze Q&A, deze is hier te vinden. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben over het project, uw specifieke situatie of iets anders; schroom niet contact op te nemen via vragen@greenspread.nl

Andere deelnemers

Wilt u meer weten over andere deelnemers? U gaat ten slotte met z’n allen een grote Virtual Power Plant vormen!

Lees het interview met Hannie en Dick, een van de eerste deelnemers die mee doen me ons project. Zij vertellen waarom zij mee doen, hoe hun huishouden er uit ziet en wat de verwachtingen zijn.

Binnenkort meer

Nogmaals erg bedankt voor uw enthousiasme en interesse. Wij nemen spoedig contact met u op over uw persoonlijke situatie en het deelnemerscontract.


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter