Bijeenkomst 28 november 2016

 

Bedankt voor uw bezoek aan de Molen van Sloten op 28 november! We vonden het een erg gezellige en geslaagde avond, hopelijk u ook!

 

Informatie van de avond zelf

In de presentatie en de flyer van de bijeenkomst staat veel informatie over ons project die u mogelijk helpen bij het beantwoorden van vragen. Deze kunt u nog eens rustig terug kijken of doorsturen.

 

Vraag en antwoord

Tijdens de bijeenkomst hebben wij veel zinvolle vragen gekregen. Veel van de vragen zijn reeds beantwoord in onze Q&A, deze is hier te vinden. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben over het project, uw specifieke situatie of iets anders; schroom niet contact op te nemen via vragen@greenspread.nl

Aantal deelnemers

Op dit moment hebben wij 36 toezeggingen van huishoudens in uw omgeving. Natuurlijk doen wij zelf ook nog hard ons best om aan de 50 te komen, maar wij kunnen ook uw hulp goed gebruiken. Kent u mensen uit de buurt met zonnepanelen? Vertel dan over ons project!

Andere deelnemers

Benieuwd naar andere deelnemers? Lees het interview met Hannie en Dick, een van de eerste deelnemers die mee doen met het project. Zij vertellen waarom zij mee doen, hoe hun huishouden er uit ziet en wat de verwachtingen zijn.

Het energietarief

Greenspread wordt uw nieuwe leverancier, dit zijn de tarieven die hier aan zijn verbonden. Wanneer u deelneemt aan dit project krijgt u een korting van 75 euro per jaar op het vastrecht. U kunt kiezen uit alle drie de contracten (variabel/1 jaar vast/3 jaar vast).

Het contract

Binnen nu en enkele weken zullen wij het contract naar u opsturen.


Deel deze pagina via
Deel via LinkedIn Deel via Twitter