Archive for december, 2018

Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA)

Wij maken u er graag op attent dat de EDS-regeling vanaf 1 januari 2019 wordt vervangen door de subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA). Deze regeling is onderdeel van het Nationaal Sportakkoord dat een deelakkoord over duurzame sportaccommodaties bevat.

De BOSA compenseert het niet langer kunnen verrekenen van de btw bij gemeenten, sportverenigingen en sportstichtingen. Daarnaast wordt een aanvullende subsidie geboden voorinvesteringen in onder meer energiebesparende maatregelen. Dit gaat om een subsidie van 35% van de investeringskosten van de maatregel ledsportveldverlichting en ledarmaturen vallen hieronder. In de loop van dit jaar wordt meer bekend over de subsidieregeling, het indienen van een aanvraag en andere aanvullende informatie.

Wilt u gebruikmaken van deze subsidie?

Wij vragen deze graag voor u aan!

CapitalLED ziet het licht!

Zoals u wellicht in onze laatste nieuwsbrief heeft gelezen, hebben wij de afgelopen weken heel hard gewerkt aan de oprichting van CapitalLED, een financieringsvehikel voor LED-verlichting. Niet zomaar een financieringsvehikel, maar een samenwerking met Signify, het voormalige Philips Lighting, en haar installatiepartners.

 

Wat biedt CapitalLED?

CapitalLED maakt het mogelijk voor sportverenigingen, gemeenten en bedrijven om hun ledverlichting te verduurzamen zonder zelf te hoeven investeren. Het unieke aan de samenwerking tussen Signify en Greenspread is dat CapitalLED sportverenigingen en gemeente een volledige ontzorgingsconstructie kan aanbieden: van haalbaarheidsonderzoek en aanvragen subsidies tot en met financiering en exploitatie. En dit alles met een lichtgarantie voor 15 jaar op basis van de normen van de sportbond.

 

De voordelen van CaptialLED op een rij

  • Geen investering: U verduurzaamt en bespaart zonder zelf te hoeven investeren.
  • Professioneel: Wij maken enkel gebruik van professionele producten en installateurs aangesloten bij Signify.
  • Smart & connected: Onze lichtinstallaties zijn altijd smart & connected, met PerfectPlay voor efficiënte en zuinige ledverlichting.
  • Garantie en ontzorging: Wij bieden 15 jaar garantie én volledige ontzorging
  • 15-jarige lichtgarantie: U krijgt van ons een 15-jarige lichtgarantie op basis van de voorwaarden van de betrokken sportbond.
  • Subsidieaanvraag: Wij vragen alle mogelijke subsidies voor u aan om uw leasekosten zo laag mogelijk te maken

 

Welke mogelijkheden?

CapitalLED biedt financieringsmogelijkheden voor professionele ledverlichting in de vorm van operational lease, financial lease en crowdfunding.

 

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van ledverlichting voor uw organisatie?

Vul uw gegevens in op het contactformulier op de website van CapitalLED en wij nemen contact met u op!

 

Meer informatie

Ga voor meer informatie over CapitalLED naar de website www.capitalLED.nl