Archive for januari, 2013

DELTA gaat klanten ADEM Houten van duurzame energie voorzien

ADEM Houten heeft kort na het faillissement van Trianel Energie BV een nieuwe groothandelspartner gevonden in DELTA. Op 27 december 2012 heeft de rechtbank in Maastricht het faillissement uitgesproken van Trianel Energie BV. ADEM Houten verkocht onder haar eigen naam duurzame energie van Trianel in een zogenoemde white-labelconstructie. Omdat energie van Trianel werd geleverd, zag ADEM Houten zich genoodzaakt een nieuwe leverancier voor haar klanten te vinden.

ADEM Houten heeft de afgelopen dagen haar best gedaan om haar klantenportefeuille snel bij een andere betrouwbare partner onder te brengen die eveneens duurzame energie levert. Hiervoor is goed contact onderhouden met de Energiekamer van de NMa. Dat het reeds vandaag is gelukt een nieuwe partner te vinden, is te danken aan snel en daadkrachtig optreden van zowel ADEM Houten als DELTA.

Klanten krijgen, zoals zij gewend zijn, duurzame elektriciteit en gas geleverd via ADEM Houten. De Arnhemse partij InEnergie Levering BV verzorgt daarbij de facturering en incasso die hoort bij de energiecontracten. Voor meer informatie over ADEM Houten en haar overeenkomst met DELTA kunt u altijd contact opnemen met directeur Jan Willem Zwang, via 06-52083046.